“Sangutai” on vakuuttunut siitä, että hän on hänen parempi Älykkyysosamäärä kuin muut.

Sangutai Sorchor Piakutai on vahvistanut osoittamaan hänen hyvä suorituskyky aivot taistelemaan polven nyrkkeilijä kuin Teedet Sitchakung. Sitten voi olla varma, että hänen parempi IQ hän voisi olla katsomassa varmasti. Näin ollen tämä voisi olla taistella Suek Khomchadluek Muai Thai tämän sunnuntaina 17 Huhtikuu A.D.2016 Chitmuengnon boxing Stadium.

 

Näin ollen voidaan laskea, että tämä on iso ja mielenkiintoinen yhden välillä Sangutai Sorchor Piekutai taistelemaan Teedet Sitchakung 154 kiloa Master yksi Suek Khomchadluek. Lisäksi tämä ohjelma voi olla asennusohjelma sunnuntaina 17 huhtikuuta 2016 Chitmuengnon Ortokor 3 boxing Stadium. Ja viime aikoina Sangutai tai hyvä suorituskyky Khonkan on paljastanut, että hän ei uskalla taistella polven nyrkkeilijä kuin Teedet Sitchakung, koska hän on vakuuttunut hänen hyvä aivot voittaa tämä pari, yksi varmasti. Muay Thai fanit olisi lähettää hänelle edistäminen ja avaa now26 kanavan katsella häntä tämän ottelun.

Leave a Reply