“Thanadate” taistelee kanssa “Nongyot” Suek yksi kuningas Thong 20 huhtikuuta 2016.

Suek yksi kuningas Thong asennuksen järjestäjä Kingthong Luakprabat, nyt Khondeesriphuthorn valmistautuu antamaan onnea Muay Thai fanit jälleen. Sitten hän on tuonut hyviä koko maassa taistelemaan keskenään; eli mestari jota tai Thanadate T. Pran 49 tai tuoreen muodossa taistella Nongyot Sitchekarn näyttää veikeys.

 

Suek yksi kuningas Thong on Rachadamnern lähetetään viime keskiviikkona 20 huhtikuuta 2016 promoottori Kingthong Luakprabat on valita hyvä suorituskyky, yksi taistelemaan pitämällä lipun hinta vain 270 bahtia.

 

Lisäksi tämä ottelu tulee olemaan Panphet T. Pran 49 taistella Mangkorndate S. Phetbunmee 101 kiloa, Thabna S. Warittha taistella Niathoranee Luakwittaya 101 puntaa, Yodsiam Singphomphrab taistelemaan Dodeedee Bor Bariphat 111 kiloa, Yodphet Phetchinda taistella Singsiam Singphomphrab 120 kiloa, kannattaja pari, yksi tai Kongphonlek Kertkongphon taistelemaan Khathawut Kertphonthip 126 punnissa , toinen tai Yimsiam Nakornmuengdate taistelemaan Rolex taistelija Muaithai 110 kiloa master yksi tai Thanadate T. Pran 49 taistella Nongyot Sitchekarn 113-114 kiloa.

Leave a Reply