“Onechana” on haastanut “Phetsongkhom” saada eniten rahaa.

A. Bunchuai tai A. Bunchuai johtaja on pyytänyt promoottori tehdä luettelosta Onechana A. Bunchuai taistelevat Phetsongkhom Sitchareonthrab tai vanha kannattaja. Lisäksi hän voi antaa suuria määriä rahaa hänelle tai lisätä enemmän rahaa, jos Onechana on saanut vähemmän rahaa kuin hänen pari. Vaikka hänen nyrkkeily leiriin ei ole rikas, hän on paljon ystäviä auttamaan. Onneksi, jos Onechana on voittaja tässä pelissä, seuraavassa ottelussa hän voi taistella Klasuek Phetchinda jälleen tai taistella Rangkhao Chariyakittikorn.

 

Viime aikoina Onechana A. Bunchuai on oli hyvä muodossa samalla tasolla Klasuek Phetchinda tai hänen kannattaja jäseneltä tie kanssa kolme pari yksi Suek Phetwisate Num vene. Ja että ohjelma oli ollut setup viime torstaina tukee A. Bunchuai Yodkhun liian Rachadamnern.

Leave a Reply