Se pitäisi jättää kanava 3-vuotisjuhlan ohjelma.

Sommai Sakulmateta on vahvistanut, että nyt hän on ehdottanut luettelot Suek Chao Muai Thai 46 vuotta vuotta kanava 3 lauantaina 26 päivänä maaliskuuta 2016. Lisäksi tällä kertaa Siam Om Noi nyrkkeilystadion executive on katsonut tästä aiheesta toimintana juhlii syntymäpäivää vuotta kanava 3.

 

Sommai Sakulmateta tai Suek S. Sommai Rachadamnern boxing Stadium promoottori on paljastanut vahvistaa, että nyt tajuaa on uskottu työ setup suuri hanke Suek Chao Muai Thai 46 vuotta vuotta kanava 3. Lisäksi tämä ohjelma voi lähettää 26 päivänä maaliskuuta 2016 lauantaina Siam Om Noi boxing Stadium. Sitten ehkä yksi kaikkien toimintojen antaa kunnia liian hyvä promoottori.

 

Sommai on vahvistanut, että sillä nyt hänellä on paljon mahdollisuuksia setup syntymäpäivää vuotta Rachadamnern nyrkkeily ohjelmat useita kertoja. Sitten se antaa kunnia hänelle ja Palangmai ryhmän tiimityö paljon, niin edelleen tämä 26 päivänä maaliskuuta 2016 se voi juhlia syntymäpäivää vuotta kanava 3. Näin ollen se voi antaa kunnia hänelle paljon koska tämä kanava on iso avulla ansaita paljon rahaa. Lisäksi kanava 3 Muay Thaifanit pitäisi jättää tämä tärkeä ohjelma.

Leave a Reply