“Lauri” on runsaasti rohkaisua ja kiitos piristämään.

Kun Lauri on osoittanut hyvä muodossa viime vuonna siihen asti, erinomainen palkinto Thaimaa Thai nyrkkeilijä, hän kiitti kaikille rohkaiseminen ja nostaa hänet pitkin kunnes ottaa kuuluisa nimi kuin nyt.

 

Lauri P.K. Sanchai Muai Thai Yim tai Viimeisin erinomaisesta Thai nyrkkeilijä on juuri saanut palkinnon erinomaisesta Thai ammatillisen nyrkkeily Thaimaa urheilu Julistettuaan Indoor Stadium Huamak tulos viime torstaina 26 päivänä joulukuuta 2013.

 

Lisäksi viime vuonna Lauri on erinomainen kuinka torjua yhteensä 11 ottelua voittaa 7 ottelut, tie jopa 2 ottelua ja menettää vain 2 ottelua. Sitten hän voi voittaa sydämen tuomarit saada palkinnon, erityisesti hänen voittaa superbank Rattanabundit yliopisto, joka juuri saanut erinomainen varapuheenjohtaja Thai ammatillisen nyrkkeily hänen vähemmän hyötyä kuin Lauri. Niin tämä palkinto voisi olla hänen ensimmäisen palkinnon Lauri ‘s life myös. Tämän seurauksena Lauri paljasti tunteesta hänen ensimmäisen palkinnon tiimityö Muai Siam, että “Olen niin iloinen vastaan ensimmäisen palkinnon elämässään, joten jatkan taistelua ja harjoitella itse. Sitten haluaisin Kiitos vanhempieni, jotka aina tukea välinsä rohkaiseminen minulle. Tämän seurauksena en tee pettymys kukaan kuten myös minun opettaja, joka opettaa minua ja kaikki muay thai faneja, jotka aina piristää minua todella.”

Leave a Reply