“Vene” voi setup Iso ohjelma olla arvoista saada etuuksia.

Nong veneen tai Nattadate Wachirarattanawong on paljastui luetteloiden Suek Phetwisate iso ottelu 7 huhtikuuta 2016 Rachadamnern boxing Stadium. Se onkin varmasti kaikki pari, niistä voi taistella veikeys erikoisen ajaksi mestari jota eli Phetmorakot W. Sangphraphai taistella Yodphanomrung Chitmuengnon 135 kiloa. Lisäksi ne ovat toisessa ohjelmassa nyrkkeilijät taistella keskenään, joten Muay Thai fanit on noudatettava ja lähettää heille kannustusta. Näin ollen se voisi olla disapointed varmasti.

 

Suek Phetwisate iso ottelu, joka voi lähettää 7 huhtikuuta 2016 Rachadamnern nyrkkeily stadionilla promoottori tai Nong vene tai Nattadate Wachirarattanawong on tehnyt useita kiinnostavia listoja. Niin saattaa olla mestari jota toisessa ohjelmassa nyrkkeilijä; eli Phetmorakot W. Sangphaphai taistelee Yodphanomrung Chitmuengnon 136 kiloa jälkeen toinen tai Phetphanomrung Rattanabundit yliopiston taistelevat Chamuakthong taistelija Muai Thai 137 kiloa tukee yksi tai Superlek Rattanabundit yliopiston taistelevat Superball Teemeunglei 128 kiloa ym. Näin ollen Muay Thai fanit voi seurata ja lähettää kannustaa taistella ankarasti, jotta jännitystä Muay Thai fanit varmasti.

 

Lisäksi saattaa olla muita; eli Kaimookkhao s. Thairungriangkhamai neuvotteluissa paino Khwan S. Plernchit 131-133 kiloa, Onechana A. Bunchuai taistelee Klasuek Phetchinda 124 kiloa, Yothin F.A. ryhmän tinkiminen paino Rungkit Morbeskamala 116 ja 117 kiloa, Sam Dee Phetyindee Akatemian saada kostoa kanssa Chareonporn Phobtheeratham 109 kiloa, Somraknoi W. Sangphaphai taistelevat Thongnoi Luakbanyai 103 kiloa ja Kaona Plewwayo ymmärtää 200 000 bahtia Thablang S. Warittha 96 kiloa.

Leave a Reply