“Tung” on todella iloinen hänen vakava yksi nyrkkeily ohjelma asiantuntijoiden tukema.

Sia Tung tai Phiyarat Wachirarattanawong on todella iloinen Suek Phetphiya, joka lähetetään viimeisenä tiistaina 22 päivänä maaliskuuta 2016 Lumphinin nyrkkeilystadionilta. Lisäksi tämä pari, yksi on taistellut veikeys asti ovat Muay Thai suosikkisi faneja. Sitten Sia Tung on vahvistanut luomaan hyvän ottelun katseli Muay Thai fanit jatkuvasti sekä kiittää asiantuntijoiden lähettää kannustaminen hänelle liian.

 

Viime aikoina Sia Tung tai Phiyarat Wachirarattanawong on paljastanut, että hän on todella iloinen paljon hänen pari on taistellut veikeys. Lipun hinta määrä ei kuitenkaan ole paljon tavalla onnistunut, joten seuraavassa ottelussa hän voisi tehdä enemmän kiinnostavia listoja olemaan pettymys Muay Thaifaneille varmasti.

 

Samoin on laskenut, kun hän on tehnyt menestyksen jälkeen tämä pari, yksi on suosinut Muay Thai fanit. Sia Tung ehkä luo katsottavaksi Muay Thai fanit jatkuvasti jälkeen ne lähetetään kannustaminen melko paljon hyviä töitä.

Leave a Reply