“Kingsang” on kiitti kaikkia kannustetaan taistella “Kaewphayak”.

Kingsanglek T. Laksong on kiitti kaikki rohkaisua lähetti hänelle jälkeen joutuu onnettomuuteen. Kuitenkin nyt hän on tuntenut paremmin sairautensa jo olemaan valmis tulemaan takaisin harjoitteluun itse. Sitten seuraavassa ottelussa hän voi taistella Suek lappu Muengnon tämä maanantaina 2 toukokuuta 2016 Kaewphayak Chitmuengnon.

 

Lisäksi Kingsanglek T. Laksong tai toinen erinomainen ammatillinen nyrkkeilijä ja erinomainen uusi tähti Siam Heikki palkinto on kuollut lähes saatuaan onnettomuus hänen moottoripyörä kaatua auton. Sitten hän on ollut useita neuloja, kunnes hän joutuu taistelee Phetsuphan s. Daewrungriang. Lisäksi tämä ohjelma on Suek yksi Thong Chai lähettää tämän 31 päivänä maaliskuuta 2016; kuitenkin tässä ottelussa hän ei taistella, koska hän on nyt ottanut loput toipumassa sairaus.

 

Kuitenkin seuraavassa ottelussa hän voi tulla takaisin taistelemaan jälleen hänen huolellisuutta yhä ajon moottoripyörä. Sitten tämä 2 toukokuuta lisäksi hänen taistelevat Kaewphayak on. eli Phanphayak Chitmuengnon taistelee Sangmanee S. Thianpho 127 kiloa johtava yksi liian.

Leave a Reply