Neljä erinomaista Thai-nyrkkeilijöiden voi taistella great Kiina itse.

Priyakorn Rattanasuban tai Arvoisa O on kutsunut kaikki Muay Thai fanit katsella Muai Thai Suek totta You voi olla 4 erinomainen Thai nyrkkeilijä taistella suuria Kiinan nyrkkeilijät. Lisäksi se voi lähettää tähän lauantaina 5 päivänä maaliskuuta 2016 kanava 24 jälkeen 8,20 – 22.00

 

Se on hyvä tilaisuus Thai Muay Thai faneja katsomaan kansallisten Thai nyrkkeily ohjelma. Sitten Priyakorn Rattanasuban kestää noin Thainyrkkeilijöiden on ollut Thanonchai Thanakornyim shourong, Lauri P.K. Sanchai Muai Thai Yim taistelemaan Jinying ja Sudsakorn S. Klinmee Liyankun ja Yodwicha Yanzhou taistella taistella.

 

Priyakorn sanoi, että tämä ohjelma on tapa antaa Thainyrkkeilijöiden taistelemaan Kiinan nyrkkeilijät. Näin se voisi olla vuoden hyvä ohjelma, erityisesti kunkin Thai nyrkkeilijä liittymään tähän ohjelmaan on erinomainen mietintö. Tämän seurauksena se olisi kehotettava Muay Thai fanit piristää Thai nyrkkeilijä liian.

Leave a Reply