“Kaewkangwarn” on tällä hetkellä hänen jaksamaan voittaa kaikki nyrkkeilijät.

Tällä hetkellä opettaja Oud Buayai on todella luottavainen hänen boxer nyrkkeily leirillä hyvän suorituskyvyn eli Kaewkangwarn Plewwayo voittaa Superlek Rattanabundit yliopiston varmasti. Lisäksi viime aikoina hänen muodossa on alas niin vähän joten Muay Thai fanit Kaewkangwarn odottaa tietää saaja lopputulos Suek miljoonaa bahtia yksi kuningas Thong ottelun setup Rachadamnern Muay Thaistadionilta.

 

Siis vaikka Superlek on vahva yksi hänen paremmin muodossa kuin Kaewkangwarn Plewwayo aiemmin, nyt hänen on pahempi kuin hän. Sitten tämän viikon maanantaina 7 maaliskuuta 2016 on Suek yksi kuningas Thong Rachadamnern Muay Thaistadionilta ne voi taistella keskenään uudelleen tukevat Winai Naksin ja avustaja tai Ponlarat Rodraksa. Sitten pitäisi ennustaa, onko superlek voi olla ahkera taistelemaan tai Kaewkangwarn voi olla voittaja kunnes tulee olemaan 100,000 bahtia nyrkkeilijä.

 

Opettaja Oud Buayai on paljastanut toimittaja, että tällä hetkellä Kaewkangwarn on hänen tuoreen muodossa voittamalla useita nyrkkeilijät. Sitten hänen hyvä harjoitella, ja suuri elin ehto, mukava strategiana on hyvää vauhtia se voi kertoa, että kukaan ei voittaa hänet myös superlek. Nyt Superlek on lisäksi vanhempi, joten hänen suorituskyky huononee. Myös opettaja Oud on löi huomioon Muay Thai faneille piristää sinun nyrkkeilijä.

Leave a Reply