Kun “Lerttawee” voitti “Wayunoi” hän näyttää hänen parempi muodossa taistella “Phetdam” jatkuvasti.

Otea Charumeung tai Suek Palangmai asiantuntija on vahvistanut, että vaikka Phetdam S. Sangakarnchang on selvinnyt Lerttawee Phetportoror ennen, tämä tehtävä ei ole yhtä helppoa kuin hän ajatteli. Sitä paitsi nyt Lerttawee on tehnyt paremmin tämä lomake, erityisesti voittaa Wayunoi S. Sangakarnchang tai sama nyrkkeily leirillä Phetdam ennen nyrkkeilijä. Näin ollen se katsoo, että tämä peli voi olla veikeys taistelevat master pari yksi Suek Chuchareon Muai Thai Angmor, on lähettää tänä keskiviikkona 9 päivänä maaliskuuta 2016 on Rachadamnern Muay Thaistadionilta.

 

Siksi nyt Lerttawee Phetportoror tai vakava yksi on ymmärtänyt hyvä tilaisuus kostaa Phetdam S. Sangakarnchang, suorittajana vanha kannattaja uudelleen 126 kiloa viime aikoina sen jälkeen on uusi pari, yksi jo.
Otea on osoittanut, että tämän master yksi on mielenkiintoinen kun he taistelivat keskenään ennen PPTV kanavalla, ja Phetdam tulee voittaja torjumalla veikeys. Lisäksi nyt Lertawee ryhmätyö on vielä miettivät viimeisen ottelun tulos. Lisäksi myöhemmin hän voitti Wayunoi S. Sangakarnchang tai Phetdam ystävä, joten on aika häntä taistelemaan Phetdam uudelleen ja näyttää hänen hyvän suorituskyvyn ja kehittää hänen mahdollisuudet taistella erinomaisesti.

 

Otea on todella itsevarma, että hänen seuraava ottelu taistelemaan Phetdam ehkä kannattaa Muay Thai fanit. Lisäksi voi olla Chankrit A. Phimonsri taistella Yuttasak Yuttachonburi tai Sangdaew S. Sari ja Wisanuporn Sorchor Toipadreaw taistella Rachasri IG 2000 ja muita uusia tähtiä. Näin ollen ehkä tarvitse pettyä Muay Thai fanit katsomassa tämän ottelun varmasti.

Leave a Reply