Muay thai fanit kyllästyvät ja vaativat parempi tuomari erotuomarit Lumphinin Thai boxing Stadium.

Nyt muay thai fanit kutsuu Tong, erotuomari tai tekniikka puheenjohtaja Lumphinin Thai boxing stadium ja tarkistaa suorituskyvyn Lumphinin Thainyrkkeilystadion paljon koska aiemmin asti he aina arvioida muay thai fanit päinvastoin erotuomari tai eversti Lertchai Chetasanon useita kertoja. On siis täynnä muay thai fanit Thaimaassa, jotka eivät oikeastaan kuin tämä tuomari ja haluaisi katsella mitään nyrkkeily ohjelmaa enää. Sitä paitsi viimeistään ottelun ollut tuomari Thaimaa P.K. Sanchai Muai Thai Yim ja Fasuchon Dragon Muai Thai. Lisäksi kun taistelut täysi otteluissa, Fahsuchon näytti olevan enemmän haittoja kuin Thaimaa, mutta tuomari vielä arvioinut päinvastaisella tavalla, joka johtaa Thaimaa voittaa Fahsuchon sävellyksen useita Pisteet kunnes muay thai fanit ovat vaatineet uusi tuomari.

 

Päinvastoin kuin muay thai fanit viime 1-2 kuukautta tuomarin mukaan se osoittaa suurin taajuus tavallista, juuri pari nyrkkeilijä Thaimaa P.K. Sanchai Muai Thai Yim ja Fahsuchon Dragon Muai Thai taistelussa Suek Kertphet viime perjantaina 27 päivänä joulukuuta 2014 Lumphinin Thainyrkkeilystadion Varauksen muay thai fanit puhelun eversti Lertchai Chetasanon tai tekniikka tuomari hoitaa tästä aiheesta ja oltava tiukkoja kaikille erotuomarit parempi tapa arvioida. Sen seurauksena nyt on aina väärässä tuomarit useita kertoja ennen varauksen muay thai fanit olla tylsää ja haluaisi katsella nyrkkeily ohjelma uudelleen.

 

Muay thai faneille sanoi, että “tuomari on aina väärin juuri muutaman edellisen ottelut, joita aina arvioida väärin meriyhteyksien tiheyden ennen kuin voimme tarkastella että kuka olisi voittaja. Eversti Lertchai Chetasanon olisi siis tiukkaa asiaa paljon enemmän koska meillä on tylsää nyt.”

Leave a Reply