“Wacharaphon” voi suojella mestari kanava 7 näyttämällä erinomainen muodossa

Chun Kertphet tai Pheerapong Theeradatepong, joka on rakas promoottori Muay Thai fanit kanava 7 valmistautuu lähettämään onnea Muay Thai fanit jatkuvasti Tämä sunnuntai 31 tammikuuta 2016. Lisäksi voi olla vielä mestari pari, suojaamaan kärpässarja nyrkkeilyohjelmassa kanava 7 mestari, joka Watcharaphon P.K. Sanchai Muai Thai Yim voi taistella Ronnachai Santiubon suosia Muay Thai faneja.

 

Suek Muai Thai Ched Katso, on lähettää tämä sunnuntai 30 tammikuuta 2016 Morchit nyrkkeily stadionilla, Chun Kertphet voi tehdä hyvä pari nyrkkeilijät tehdä viihdettä luettelot Muay Thai fanit jatkuvasti. Sitten on 6 pari niistä taistelemaan jatkuvasti on valittu hyvin, erityisesti mestari jota suojella kanava 7 kärpässarja maailmanmestari. Näin ollen se alkaa Onesongkran K. Phankrut taistelleen Kansuai Sasiphrapha 120 kiloa jälkeen Yodbuathong S. Siaphet taistella Phetniran Dabransarakham 124 kiloa. Lisäksi voi olla toinen pari boxer tai Desellek Ch. Khaoyuhaisuzu taistella Phetnakhian Kertchareonchai 130 punta. Lisäksi tulee vielä pari, yksi ohjelma suojaa mestari kärpässarja kanava 7 nyrkkeily leirin 112 pounds vanha mestari tai Watcharaphon P.K. Sanchai Muai Thai Yim taistella Ronnachai Santiubon välillä. Lisäksi on vielä 2 mestari pari, jotka ovat Phetsiri Dabransarakham Taichan S. Phanyokit 109 punta ja viimeinen solmu tai jompikumpi Fahmai Dabransarakham taistelemaan Yodmongkol S. Somphotyim 100 punta myös taistella.

Leave a Reply