Pitäisi mitata, hyvä suorituskyky tai vaikean polven yksi pari on PPTV.

Sit Pakphanang ja Dang Khaotrai ovat tiimityö Palangmai ryhmä, ja he ovat vahvistaneet tietoja perustyylistä yksi Suek Rachadamnern Super Fight lähetetään 17 tammikuuta 2016. Lisäksi tämä ohjelma voi olla asetukset Rachadamnern PPTV klo 15.00 Yodsiam taistelemaan Rungsangtawin 127 punta yhtä välillä. Onneksi jokainen niistä on omaa etua; eli hyvä suorituskyky ja vaikean polven. Sitten se riippuu tapa taistella.

 

Siis istua Pakphanang ja Dang Khaotrai tai avustajan tiimityötä Palangmai ryhmä ovat paljastaneet mielensä toimittajille Muai Siam nyt Sommai Sakulmateta on tuonut Yodsiam Sorchor Wichitpadreaw taistelemaan Rungtawan istua A. Bunchob. Lisäksi ne voivat taistella master jokin Suek Rachadamnern Super Fight 17 tammikuuta 2016 Rachadamnern PPTV boxing Stadium vuodesta 15.00 127 punta yhtä. Näin ollen tämä pari yksi voi taistella iso ottelu vaikka Yodsiam on hänen vasen potkua ja Rungtawan hänen vaikean polven. Sitten se riippuu malli taistella tätä peliä.

 

Avustaja tiimityö Palangmai ryhmä sanoi lopussa, jokainen niistä on oma erilainen tapa taistella; eli suorituskykyä tai polven. Näin ollen Rungsangtawan voi olla tippuu hänen vasen kick samoin kuin Yodsiam voi joitui toisen polven liian.

Leave a Reply