“Taksinlek” saattaa osoittautua hänen suorituskykyä, Haluatko tulla voittaja ylistetty.

Setä Moo Kertniwat tai Taksinlek Kertniwat kouluttaja on löi huomioon Muay Thaifaneille, koska hän on symphatized häntä, kun hän on menettänyt peliä lukuun ottamatta voittajaksi. Sitten on varma, että tämä nyrkkeilijä voi petä uransa varmasti. Siksi tässä seuraavassa ottelussa hän voi taistella Yokwittaya Phetseimeun Suek Phetwittaya 28 tammikuuta 2016 Rachadamnern boxing Stadium. Ja hän saattaa tulla kiitettävä aiempiin täysin.

 

Kun Taksinlek Kertniwat tippuu hänen pari, yksi, hän on syytetty Muay Thai fanit. Sitten Moo Kertniwat tai Taksinlek valmentaja ei tunnu mukava toiminto Muay Thaifanit, joten hän on pyytänyt paitsi siitä, että voittaja vain symphathy. Lisäksi hän on lohdutti hänen nyrkkeilijä ja lähetti kannustaminen hänelle tarttua mestari tulevaisuudessa.

 

Toinen ottelu Taksinlek voi taistella Yokwittaya Phetseumeun 131-133 punta Suek Phetwittaya torstaina 28 tammikuuta 2016 Rachadamnern boxing Stadium. Näin ollen Moo on paljastanut, että Taksinlek on hyvä tapa, joten Muay Thai fanit kouluttaja olisi symphatized hänelle ja uskoo häneen ei onnistu ottelun 100 prosenttia.

 

Kouluttaja Moo on todella varma, että Muay Thai fanit tässä ottelussa hän haluaisi todistaa hänen suorituskykyä, onko Taksinlek tarpeeksi hyvä tulevaisuudessa erinomainen mietintö.

Leave a Reply