Kannatan ja kehotan “Prachanchai s. Phetnamthong muay thai camp”

Phrachanchai s. Phetnamthong muay thai Campille rohkaisemaan Sia Nao P.K. Sanchai Muai Thai Yim antaa 50,000 bahtia sinun nyrkkeilijä jos hän voi voittaa Mondam S. Weerapon muay thai harjoitusleiri onnistuneesti. Lisäksi Noi Bangpakok kävi ilmi, että aiemmin voisimme voittaa hänet, joten tällä kertaa hän on varma, sinun nyrkkeilijä voi olla voittaja hänen hyvä muoto koska sama koska aiemmin varmasti.

 

Lisäksi tämä ohjelma on hyvä nykyinen jälkeen tietäen, että Sia Tung tai Phiyarat Wachirarattanawong tulee setup miljoonaa bahtia nyrkkeily ohjelma ensi vuonna tämä seitsemäs tammikuuta 2014 Lumphinin Thainyrkkeilystadion. Toisaalta pidemmälle ja Lauri P.K. Sanchai Muai Thai Yim taistelemaan ahne mestari Phetbunchu Bophlabunchu on Prachanchai s. Phetnamthong ja Mondam S. Weerapon muay thai harjoitusleiri on toinen jännittävä pari nyrkkeilijä taistella keskenään myös tapaaminen.

 

Viime aikoina Kan Noi Bangpakok paljasti toimittaja ja viime sunnuntai-iltana että “tässä taistelussa Prachanchai on harjoitellut hyvin, joten hän kohdata Mondam S. Weerapon muay thai training camp samalla suorituskyvyllä. Kuitenkin olen edelleen sitä mieltä, että Prachanchai voisi olla voittaja hyvä harjoitella ja kannustusta. Toisaalta Sia Khwag P.K. Sanchai Muai Thai Yim tai suuri kannattaja voi antaa 50, 000 bahtia Prachanchai jos hän voi voittaa hänen pari nyrkkeilijä varmasti. Lisäksi Prachanchai oli voittanut pari nyrkkeilijä, kun taistelut 108 kiloa, mutta tällä kertaa hän hyväksyy olla huolissaan taistelemaan tämän ottelun sinun pari nyrkkeilijä paremman suorituskyvyn vuoksi. Päinvastoin uskon yhä itse siirtää siirretään seuraavalle kierrokselle helposti hänen hyvä valmistautuminen ja tukea enemmän Sia Khwag 50,000 bahtia rohkaisuksi häntä.”

Leave a Reply