“Numnoi” on todella ylpeä taistella hänen tavoitteensa.

Lekin Somsakul ja Numnoi Singphathong tai Sitnumnoi suurten työnantajien on hyväksynyt sen, nyt hän on todella iloinen paljon päätyttyä Raffee Singphathong osaksi viimeisellä kierroksella 13. Fukthiangroup Faipha S. Narongrit.

 

Lek Somsakul ja Numnoi Singphathong tai Sitnumnoi nyrkkeily leirillä suurten työnantajien osoitti mieltään, kun Raffee Singphathong kukisti Intreethong s. Theennaphat on semifinaali ja Suek Chao Muai Thai. Sitä paitsi se oli asetus vuoden loppuun torjumalla Om Noi boxing Stadium Suek 13rd Fukthiangroup. Ne siis todella iloinen paljon päätyttyä Raffee Singphathong osaksi viimeisellä kierroksella tämän ohjelman menestyksen. Aiemmin tämä nyrkkeilijä oli kuitenkin hänen paljon painetta paljon tämän ottelun.

 

Lekin Somsakul sanoi, että nyt on tullut olla viimeisellä kierroksella, jolla sen jälkeen hänen unelmansa. Sitten nyt Raffee on osoittautunut hänen suorituskykyä Muay Thai fanit jo kukistamalla ulkomaalainen nyrkkeilijä. Niin se ei ole helppoa tehdä luomalla uusi Historia nyrkkeily Circle.

Leave a Reply