Näytetään hyvä muoto, Tunglek ehkä lähetetä, taistelemaan ensi nyrkkeily kierroksen ehdottomasti.

Sia Tung Phetphiya on tukenut Sitaek A. Bualert näyttää hyvä muoto taistella Phetphairoj Sitsarawatsia Suek Phetphiya master yhtenä tämän 5 Tammikuu vuonna 2016. Sitten jos hän on osoittanut hyvässä kunnossa, hän voi pitää taistella jatkuvasti seuraavan ottelun.

 

Mestari yksi Suek Phetphiya tähän 5th tammikuuta 2016 Lumphinin nyrkkeily stadionilla on Sia Tung tai Phiyarat Wachirarattanawong tukemaan Sitaek A. Bualert taistella Phetphairoj Sitsarawatsia 127-129 kiloa. Myöhemmin Sia Tung osoitti tämän tuloksen taistelujen jälkeen hän katseli hänen rakkaan nyrkkeilijä muodossa, on varmasti hänen voi voittaa hänen pari katsotaan seuraava ottelu erityisesti kierroksen nyrkkeily taistella.

 

Sia Tung on paljastanut, että hänen rakas nyrkkeilijä hyvä muoto siitä tämä 5th tammikuuta 2016 jos hän on osoittanut hyvä muodossa hän voidaan katsoa taistelussa seuraavaan ohjelmaan heti.

 

Toisille on Hinchang S. Phichitsuek Jack Nonedangyim, Wattana Sitsongpheenong Aekmongkol Sitthongpound Chomhoad Luakkhokrak Phetnamneung Sitchomyut ja Phetsakon Sitboysakon Mongkolthrab Wongklasuek taistella taistella taistella taistella.

Leave a Reply