Se pitäisi saada suuria investointeja kuuma ohjelma Suek Kingthong.

Kingthong Luakphrabat saattaa näyttää hyvä suorituskyky Suek Kingthong 13. tammikuuta 2016 seisovien Muay Thai fanit. Jälkeen on 4 pari, niistä taistelemaan ottelun; eli Sangfah Ch. Wasan tarttua 100,000 bahtia Samingdate S. Chaiyakorn, Tabtimsiam N. Sripheung tarttua 200,000 bahtia Ninsiam T. Paopiamthrabpadraew, Kaito W. Wanchai tarttua 1 miljoonaa Thanadate Th. Pran 49 ja viimeinen pari nyrkkeilijä tai Fahngam Yodmuaiphonrat tarttua 100,000 bahtia Buakhaolek S. Rattanarungroj.

 

Suek Kingthong tämä 13. tammikuuta 2016 siellä on 4 pari nyrkkeilijät taistelemaan ottelun; eli Sangfah Ch. Wasan tarttua 100,000 bahtia Samingdate S. Chaiyakorn, Tubtimsiam N. Sripheung tarttua 200,000 bahtia Ninsiam T. Paopiamthrabpadraew, Kaito W. Onechai tarttua 1 miljoonaa bahtia Thanadate Th. Pran 49 ja viimeinen pari tai Fahngam Yodmuaiphonrat tarttua 100,000 bahtia Buakhaolek S. Rattanarungroj taistelemaan veikeys. Tämän seurauksena on varmasti, että saattaa olla Muay Thai joukko faneja katsomaan tämän pelin varmasti.

 

Master niitä on Bangphleenoi 96 Pheenang Superball Teemenglei, toinen tai Kaito W. Onechai ymmärtää 1 miljoonaa bahtia Thanadate Th. Pran 49, tukevat pari tai Tubtimsiam T. Sripheung tarttua 200 000 bahtia Ninsiam T. Paopiamthrabpadreaw, Yokmorakot W. Sangphrapai Baikhan s. Ounnut, Mangkornngen T. Morsri Narongchai Sitchomyut taistella taistella taistella.

Leave a Reply