Se pitäisi ennustaa tulevaisuutta Bigbank tunnetuin tai surullisen.

BIGBANK Ch. Khaoyuhaisuzu voi tulla olevan tunnettu se, jos hän voittaa Kengkat s. Pekko kuin toisella Suek Chitmuengnon Tämä 7. tammikuuta 2016. Tällöin Ouan Muengnon on ilmoittanut, että tämä ottelu esiin hänen tulevaisuudessa olemaan hyvä tai huono.

 

Suek Chitmuengnon ja Suek hirvi Kertphet lähetetään tähän 7. tammikuuta 2016 se voi olla Ouan Muengnon hirvieläinten Kertphet ja ryhmätyöskentely hoidat master niitä; eli Kaokarat Fahmai s. Riengram, toinen tai Kengkat s. Pekko Bigbank Ch. Khaoyuhaisuzu Pangtor Ph. Lakbun Tewarit Dabphommahachai, Nareudate The Gulf Pattaya taistella Seisat Paemeanburi, Muengphonlek Dabpommahachai taistelemaan Pentor T. Pran 49, Sangdaew Arawan taistella Mew Ch. Khaoyuhaisuzu ja Fluknoi Singbansrang taistella Kongsuek Suranareeyim suuri ottelu taistella taistella taistella.

 

Luisteli tulevaisuudessa Ch. Khaoyuhaisuzu ennustus Ouan Meungnon osoitti, että tämä ottelu saattaa olla hieno huomauttaa, hyvä tai huono tulevaisuuden Bigbank voittaakseen hänen pari tämän 7. tammikuuta 2016.

 

Ouan on paljastanut Bigbank on nyt hänen parempi muodossa hänen hyvä tulevaisuus nyrkkeily, mutta se pitäisi odottaa tähän 7. tammikuuta 2016, onko hänen tulevaisuutensa on ehkä hyvä tavalla tai huonosti.

Leave a Reply