“Chomphichit” on valmis taistelemaan tämän pelin.

Tällä hetkellä Sia Mor on vahvistettu, että Chomphichit Sitsavebuntham taistella kuka Suek syntymäpäivä Rachadamnern Thainyrkkeilystadion riippumatta Chorfah Th. Santhiannoi, Phetlamsin Sorkor Sungaiyim tai Pakkalek T. Laksong. Sitten Sia Mai ongelman pitäisi korjautua iso kappale tästä aiheesta, koska se on paljastanut tämän nyrkkeilijä on hänen hyvä huomio taistelemaan tämän ottelun. Lisäksi nyt hän on kouluttanut Phanphayak Sitchatik Chuwattana nyrkkeily leirillä.

 

Syntymäpäivä matsi 70 vuotta vanha Rachadamnern lähetetään tänä keskiviikkona 23 joulukuuta 2015, Äskettäin Chomphichit Sitsavebuntham voi taistella Sanpharanchai. Kuitenkin viime aikoina San on quitted tämän ottelun Chomphichit jolloin ei voi taistella tämän ottelun. Näin ollen tällä hetkellä Sia Mor tai Chuchareon Raweearamwong tai pään Chomphichit paljastui, että nyt se odottaa promoottori Sommai Sakulmateta Poista Thongchai Rattanasuban ongelma. Onneksi seuraava ottelu Chomphicht voi taistella Chorfah Th. Sangthainnoi sen sijaan tai taistella Phetlamsin tai Pakkalek kanssa.

 

Sia Mor kertoi, että tällä kertaa Chomphichit ei vieläkään tiedä hän voisi taistella jonka kanssa. Näin ollen sen pitäisi odottaa Sia Mai Poista kaikki ongelma Thongchai. Onneksi peli Chomphichit taistella kuka riippumatta Chorfah Phetlamsin tai Pakkalek, erityisesti myös hyvä harjoitella itse taistelemaan tämän pelin. Sitten lisäksi hänen täydellinen kehon kunnossa hän on edelleen Phanphayak Sitchatik auttamaan häntä harjoitteluun.

Leave a Reply