“Pheemai ja Phetnarin” luoneet hyvä muoto kanava 7 mestari.

Chun Kertphet on tehnyt luettelon Yahoampheemai Arawan taistella Phetnarin s. Pekko Suek Kertphet ja Suek Khwakpheekae 22 päivänä joulukuuta 2015. Sitten, jos tämä pari, yksi voi osoittaa erinomainen muodossa, voittaja voi Tartu mestari 105 kiloa kanava 7 Thai boxing stadium Koko Paemeanburi. Näin aika taistella erinomaisesti.

 

Tällä hetkellä promoottori Chun Kertphet voisi tehdä luettelot pari niistä Suek Kertphet ja Suek Kwakpheekae torjumiseksi 22 päivänä joulukuuta 2015, eli päällikkö ainoa tai Phanphayak Chitmuengnon tarttua mestari 126 kiloa Lumphinin Thainyrkkeilystadion Kaona P.K. Sanchai Muai Thai Yim seuraavat toinen tai Yodphanomrung Chitmuengnon Chuchareon Dabransarakham Jamesak Sakburiram taistelemaan Sia Kim istua Sortor Taew, Banlangngen Ph. Peannaphat Kaewphayak Chitmuengnon Phomphet Singbansrang Yodbuadang Dabphommahachai taistella taistella taistella , Chaila Sarawatpaemahatai taistelemaan Mangkornthong T. Morsri ja Pheemai Arawan taistella Phetnarin Ph. Pekko.

 

Taistelevat Pheemai Arawan haastaa Phetnarin Ph. Pekko promoottori Chun on paljastanut, että hän kuten niitä harjoitellaan itseään ja Näytä hyvä muodossa. Sitten hän voisi tuoda voittaja tarttua 105 kiloa kanava 7 Thai boxing Stadium mestari Koko Paemeanburi seuraavassa ottelussa.

 

Promoottori Chun paljastui, että nyt on aika molemmille käytännössä ja hyvän tavan ennustaa kuka voittaa. Lisäksi voittaja voi taistella tarttua mestari 105 kiloa on kanava 7 Thai boxing stadium seuraavassa ottelussa.

Leave a Reply