Uusi peli on todettu, että kuningas on parempi muoto.

Nin Donmeung Wo kuningas Kertchareonchai on hänen hyvä kehon kunnossa ollakseen valmis kostaa Keng Keelasports. Näin ollen jos hän ihmettelee hänen muodossa, hän taistella Nin Donmueng luoda suuri muodossa varmasti.
Tapahtumat kuningas Kertchareonchai on osoittanut hyvässä kunnossa kunnes viime aikoina hän on päättämätön jopa koputtaa Sankeng Keelasports Suek Khomchadleuk Chongnow viimeisenä sunnuntaina. Sitten kun peli Nin Donmeung tai Kertchareonchai nyrkkeily leirillä Satoon maakunnassa tiimityötä on paljastanut, että tällä kertaa hän on tullut takaisin olemaan vahva taistelemaan jonka kanssa. Lisäksi nyt hän on harjoitellut itse on hyvä elin kunto tulee aiempiin hänen tunnetuin paljon huomio.
Nin Donmueng on osoittanut, että tämä ottelu kuningas on harjoitellut itsensä ja hänen hyvä huomio; viime aikoina hän haluaisi olla tunnettu kuin aiemmin. Niinpä sitä enemmän hän on harjoittanut itsensä, sitä enemmän hän on paremmassa kunnossa. Nyt kuningas on valmis taistelemaan kenenkään olla tunnettu varmasti.

Leave a Reply