Kert P.K liittyi ennen syntymäpäivä Rachadamnern boxing Stadium.

Sia Khwak P.K. tai iso yksi P.K. nyrkkeily leirillä on hyväksynyt, että se on hyvin kunnioittaa paljon alle P.K. Sanchai Muai Thai Yim nyrkkeilijät on luonut hyvä ilmapiiri ennen syntymäpäivä Rachadamnern nyrkkeilystadion. Sitten voi olla Muangthai, Kaona ja Prachanchai taistella tämän ottelun.

 

Sia Khwag tai iso pomo P.K. mestari osoitti hänen mielessään, että tässä se voi setup ennen syntymäpäivä Rachadamnern nyrkkeilystadion 23 joulukuuta 2015. Lisäksi viime aikoina Sia Khwag P.K. tai P.K. nyrkkeily leirillä iso pomo on tuntenut kunnia paljon jälkeen P.K. Sanchai Muai Thai Yim nyrkkeilijät on liittynyt hyvä tunnelma torjumisesta ennen syntymäpäivänä Rachadamnern nyrkkeilystadion; eli Muengthai, Kaona ja Prachanchai. Sitten tässä ottelussa on suuri kunnia P.K. nyrkkeily leirillä paljon, erityisesti hänen nyrkkeilijät liittyä ennen syntymäpäivänä Rachadamnern nyrkkeilystadion suurin yksi vuonna 2015. Lopuksi hän lähettäisi nyrkkeilijät joukkueensa luo tunnelmaa tässä ottelussa varmasti samalla tavalla kuin toisilla, joka koskaan on mahdollisuus liittyä tässä peli.

Leave a Reply