Virkamies olisi valmis lyödä “Mammam” uudelleen.

Liang K. Thanachote on vahvistanut, että äskettäin Mummum on kohdannut vain iso juttu, mutta on Suek yksi Thong Chai lähetetään 2 joulukuuta 2015 Rachadamnern nyrkkeily stadionilla, hän voisi taistella samaa kokoa nyrkkeilijä jälkeen koputtaa nyrkkeilijät ennen paljon.

 

Liang K. Thanachot tai Aekbangtrai nyrkkeilystadion, A. Khuntorn-nyrkkeilystadion, Ph. Suanthong nyrkkeilystadionista ja A. Phimonsri nyrkkeilystadion tiimityötä ovat osoittaneet mieltään toimittajat Muai Siam jälkeen Thongchai Rattanasubun on Mummum Aekbangtrai taistella Phetchumporn Sitphuphantu Suek yksi Thong Chai lähetetään tähän 2 päivänä joulukuuta 2015 Rachadamern Boxing Stadiumilta. Lisäksi aina Mammam on aina taistellut suuri koko vain ilman kamppailevat saman koon. Siksi Suek yksi Thong Chai lähetetään 2 joulukuuta 2015 Rachadamnern boxing Stadium se voisi olla ensimmäinen kerta, kun hän saattaa taistella saman koon nyrkkeilijä, lyödä sama niin toisilla.

 

Liang on vahvistanut, että äskettäin hän on pudottanut useita nyrkkeilijät ja nyt hän uskoo, hän voi lyödä hänen nyrkkeilijät uudelleen, koska koko ajan hän on taistellut suurikokoinen nyrkkeilijä. Sitten tämä ottelu hän voisi taistella saman koon nyrkkeilijä uudelleen.

Leave a Reply