“Chuchareon Dabransarakham muay thai camp” voi olla voittaja semifinaali kierroksella.

Chu Chareon Dabransarakham muay thai Campille on osoittanut lämpimämpää muodossa, joten nyt luutnantti Ran tai Olli Yotsapon on ollut nyt Chu Chareon on valmis kohtaamaan kuka on semifinaali kierroksella koska hän on ahkera harjoitella itse. Kuitenkin sen pitäisi olla huolimaton tai odottaa taistella viimeisellä kierroksella, jolla ei ajaen etsiä jokainen taistelu näyttää hyvä muoto.

 

Lisäksi osoitteesta outsight nyrkkeilijä ilmoituksen päivä koska enemmän haittoja kuin muut boxer, nyt Chuchareon Dabransarakham muay thai Campille on tunnettu ja on Frukthiangroup ohjelma top nyrkkeilijä, kun hän oli osoitti hänen erinomainen muodossa voittaa Khwanaek S. Suphab hienosti saada osaksi puoliperävaunu lopullinen kierroksen kuin ensimmäisten joukossa.

 

Sitten tässä taistelussa, lietunant Olli Yotsaphon tai pään nyrkkeily leirillä ja vice president Muai Siam Koillis club paljasti Muai Siam toimittajat että “Chuchareon oli osoitti hänen vaikuttava muodossa olevan viimeisen ottelun voittaja, joten uskon, että nyt hän on valmis taistelemaan kuka boxing stadium.

 

Lietunant Ran totesi “ilmoitus päivänä pitäisi hyväksyä että Chuchareon ei ole paljon nimi; Nyt hän on kuitenkin hyvä tuleva nyrkkeilijä hänen lämpimämpää muodossa kukistamalla Khwanaek. Sitten nyt hän on valmis kohtaamaan kanssa kuka Semi-finaalissa virkataan ei huolimaton tai ei ottaen myönnetään kunkin kierroksen. Sitä paitsi uskon että hän saattaa olla mestari hänen paras yrittää välittää myös viimeiselle neuvottelukierrokselle.”

Leave a Reply