“Tay” vahvistaa ei jätä “Ninsiam”

Tay Lamtrai on vahvistanut, että hän ei ole aiemmin jättänyt Ninsiam; kuitenkin Ninsiam voi harjoitella Namkhabuan ja Bangsan Burirum maakunnassa. Tässä paikassa on valmius yli klo A. Tuomo camping vaikka Singburi maakunnassa se ei ole saanut suurikokoinen nyrkkeilijät kouluttaa häntä. Se olisi Anna Ninsiam hotellissa Buriram maakunta kuluttaa ja nukkua siellä. Lisäksi taistelevat päivänä Tay saattaa tulla rohkaisemaan tämän nyrkkeilijä sama kuin aikaisemmin, ja hän uskoo, että hänen nyrkkeilijä voi jätä hänen häpeä olemalla voittaja uudelleen torjumisesta Suek yksi Mit Chai tämän 26 Marraskuu 2015 Rachadamnern boxing Stadium, juuri hänen ruumiinsa kunnossa olevan parempi kuin menettää päivä.

 

Tay Lamtrai osoitti mieltään vahvistamaan Muai Siam toimittajat, kun Mit Nakorn on tuonut Ninsiam T. Paopiamthrab kostaa kanssa Onechana A. Bunchuai Suek yksi Mit Chai master yhtenä päivänä 26 Marraskuu 2015 Rachadamnern boxing Stadium. Lisäksi hän voi tinkiä 1 punta taistelemaan 125/124 kiloa painoa. Nyt hän voi jättää Ninsiam, mutta hän olisi käytännössä Namkhabuan ja Bangsan Burirum maakunnassa lisää olevansa kuin taistelevat A. Khamin nyrkkeily leirillä Singburi maakunnassa. Lisäksi se ei ole saanut iso juttu, paitsi pieni yksi ainoa, joten se pitäisi tuoda Ninsiam harjoitella itse Burirum maakunnassa. Lisäksi taistelevat päivämääränä Tay saattaisi kannustaa häntä nyrkkeily stadionilla kuin viime kerralla. Lopuksi hän uskoo, että se voi auttaa Onechana saada kostaa kanssa sinun nyrkkeilijä jälleen Suek yksi Mit Chai 26 Marraskuu 2015 Rachadamnern nyrkkeily stadionilla, koska nyt hänen ruumiinsa kunnossa on parempi kuin menettää aikansa.

 

Tay Lamtrai sanoi viime kerralla hän menettänyt pelin, mutta tällä kertaa hän on valmis osoittamaan hyvässä kunnossa. Merkittävästi hän on kasvanut hänen paljon vastuuta sinun nyrkkeilijä voittaa myös hyvän suorituskyvyn. Näin ollen se pitäisi jättää katsomassa tätä mielenkiintoista ohjelmaa.

Leave a Reply