Se on piristi ylös saada vakavia vuoden.

Litunent Chat on löi huomioon tuomareiden tarkasteltava vaikea itse kanava 7, joten se ei voi leikata Khaosanit Dragonmuaithai, joka on taistellut Koko Paemeanburi tämän ohjelman ulkopuolella nimiluettelosta. Lisäksi molemmat taistelleen veikeys tullakseen olla vakavia pari, yksi tämän vuoden varmasti.

 

Viime sunnuntaina se osoitti, että se on pari, niistä Suek Muai Thai Chedsee välillä Koko Phameanburi taistelemaan Khaosanit Dragon Muai Thai kunnes neljäs kierros Khaosanit on voitettu Koko on kaadettu. Kuitenkin lopussa kierroksen Koko palanneen käyttämään kyynärpäät taistelemaan Khaosanit. Sen sijaan hän on taistellut veikeys kunnes tulee olla johtaja, ja litunent Chat tai komentaja Surachate Dechaphan S. Dechaphan big boss on kertonut tiimityö erotuomarit harkitsemaan vaikea itse, koska he uskovat, että molemmat olisi heidän oikeuttaan olla vakava yksi vuoden varmasti.

 

Aikaisempi litunent Chat on paljasti että Kiitos yhteistyöstä Kertphet ja Sia Chun antaa mahdollisuuden taistella kanava 7 viikon nyrkkeilijä. Lisäksi hän on bested huomioon erotuomarit joukkue katsoa vakava yksi ilman että riensi, leikata tämä pari, yksi nimi luettelot jotta hurrattaisiin jopa tulee olla vakava yksi vuosi. Lopuksi Muay Thai fanit ihaillut tämä pari, joka tässä ottelussa on huvittavaa, joten se pitäisi antaa tuomarit katsovat tästä aiheesta myös.

Leave a Reply