Konburi voi tulla loistava yksi varsinkaan sen menettänyt ketään 3 ottelua

Mitnakorn on todella itsevarma, Kongburi W. Sangphraphai saattaa tulla olemaan erinomainen nyrkkeilyympyrn varmasti koska hänellä on paljon kypsyyttä. Lisäksi hän on tunnettu hänen tehtävänsä hänen paljon vastuuta ja aktiivisuutta yhä olemaan erinomainen.

 

MIT Nakorn tai promoottori Suek yksi Mit Chai Rachadamnern boxing Stadium on vahvistanut Kongburi W. Sangphraphai kukisti Olaylek Phetsemeun Suek Phetyindee viime ottelussa. Lisäksi tässä Kongburi on palannut pitkin 3 ottelua voittaa jatkuvasti, joten se voi olla varma, että Kongburi W. Sangphraphai voisi tulla tällä nyrkkeily kehällä kiitettävä varmasti hänen paljon kypsyyttä, vastuun ja aktiivisuutta. Sitten hän voi tulla erinomainen yksi nyrkkeily ympyrän varmasti, ja tällä kertaa Sia Nao on tehnyt hänestä Master yksi Phetyindee lähetetään 20 Marraskuu 2015 Lumphinin Ramintra boxing Stadium.

Leave a Reply