Valita nyrkkeilijät.

Sia Khwag P.K. voisi saada 2 miljoonaa bahtia taistelemaan uuteen; Lisäksi hän taistelee Onechalong, se pitäisi taistella 115/117 kiloa. Jos Phrachanchai haluaa taistella 116/119 kiloa, hän valita jokin taistelemaan saadakseen paljon rahaa.

 

Sia Khwag P.K. tai P.K. Sanchai Muai Thai Yim iso pomo sanoi jälkeen Fahmai s. Riangram on menettänyt pisteitä Choknamchai S. Siaphet Suek Kertphet viimeinen ottelu Lumphinin Ramintra boxing Stadium. Kuitenkin ilman selvää Pisteet hän on edelleen hänen paljon henkiä hyväksymään hänen menettää tekemästä päätöksestä tuomarit. Se on kuitenkin vielä useita nyrkkeilijät valitaan taistelevat Choknamchai valinnan; eli Onechalong tai Phrachanchai saada 2 miljoonaa bahtia. Lopuksi, jos hän taistelee Onechalong se pitäisi taistella 115/117 kiloa, mutta jos hän taistelee Phrachanchai, se pitäisi taistella 116/119 kiloa.

Leave a Reply