“Yodfah” ja “Chaiphichit” on taistellut “Song”.

Suuri laulu tai Thongchai Rattanasuban nosti Suek Onethongchai, joka voi näyttää hyvän muodossa Suek yksi Thong Chai lähetetään tämän 19 Marraskuu 2015 taistelemaan Rachadamnern boxing Stadiumilta jo uusi nyrkkeilijät. Suek yksi Thong Chai Muay Thaifanit ei silloin kiireessä tullut takaisin, koska se voi olla uusi ohjelma taistelemaan Suek yksi Thong Chao varmasti.

 

Suuri laulu sanoi, että Thongchai Rattanasuban hämmästynyt nyrkkeilijät Suek yksi Thong Chai taistelevat viimeinen ottelulomakkeessa. Lisäksi tässä ottelussa on tuonut Yodfah taistelemaan Meungchonlek ja Chatphichit taistella Domethong antamalla Suek Sangmorakot Lumphinin boxing Stadium nyrkkeilijät taistella heidän kanssaan lähetetään 19 Marraskuu 2015. Ne lisäksi ovat osoittaneet hyvässä kunnossa tämän ohjelman, joten Muay Thai fanit Suek Onethongchai pitäisi olla kiiruhti takaisin. Näin ollen on Uutiset, yksi taistelemaan Suek yksi Thong Chai, eli Yodfah taistelemaan Meungchonlek ja Chatphichit Domethong tai Suek Sangmorakot Surgeant Tui uusia tähtiä. Siksi Suek yksi Thong Chai Muay Thaifanit pitäisi tulla katsoa tämän pelin ennen kotoa varmasti.

Leave a Reply