Tehdä paljon rahaa taistella “Choknamchai” saada miljoonaa bahtia.

Nuori johtaja nyrkkeily Campia tai Sia Wat Phrachuab ihmettelee vielä, että jos Choknamchai S.Siaphet voi saada kostaa Fahmai Ph. Riangram, hän ei ehkä nukahtaa aiheutuvan kaikkina aikoina. Lisäksi viimeisessä ottelussaan hän on menettää peli, se on koska hän on tehnyt vain uusi nyrkkeily leiriin joten hän ei ole valmis taistelemaan tämän ottelun. Näin ollen se pitäisi kiittää Sia Chun, avaa mahdollisuus asiaa. Niinpä hän on valmis tarttumaan miljoonaa bahtia varmasti.

 

Varten Suek Kertphet laatua ottelu lähetetään 30 päivänä lokakuuta 2015 perjantain Lumphinin Ramintra nyrkkeily stadionilla, Muay Thai fanit pitäisi jättää uusi ohjelma koska Chun tai Pheeraphong Theeradatephong voi tehdä pari niistä luettelo. Instant tulee mestari jota tai Mongkolchai Kwaithongyin tinkiä hänen paino Sia Kim istua Sortor Taew 2 kiloa jälkeen Fahmai s. Riangram taistelemaan Choknamchai Sitchakung S. Siaphet jälkeen tämä viimeinen pari, yksi on menettänyt pelin aiemmin. Kuitenkin tämä viime yksi voisi ymmärtää saamisen miljoonaa bahtia.

 

Sia Wat Phrachuab eli vanhempi nyrkkeilijä Choknamchai kertoi, että kun hän on menettänyt Fahmai viimeinen ottelu, nyt hän on hyväksytty hänen nyrkkeilijä on hänen vähemmän aikaa harjoitella itse, erityisesti siitä, että uusi. Näin ollen jos sinun nyrkkeilijä on harjoitellut itse hyvin, hän on varma, sinun nyrkkeilijä voi ymmärtää paljon rahaa varmasti. Sitten asiantuntijat nyrkkeilyohjelma tulisi katsoa nyrkkeily ohjelma hyvin kuin odottaa hurrata ystävät jakaa suuria määriä rahaa taistella Lumphinin boxing Stadium huvittuneena.

Leave a Reply