Ouan on vahvistaa saada paljon rahaa “Chitmuengnon ohjelma”

Ouan Muengnon on kiitti Mit Nakorn julkaissut pari, yksi Phetyindee Suek Chitmuengnon kaupungin 14 syyskuuta 2015. Sitten on yksi nimetty Samdee Phetyindee Akatemian taistelemaan Rit Chitmuengnon sen jälkeen kun toinen tai Yodbuadang S. Sirilak taistelemaan Riangdate Sakwichian mestari. Näin ollen Muay Thai fanit ehkä tule pettymään varmasti.

 

Suek Chitmuengnon on 14 syyskuuta 2015 syntyy Oaun Muengnon ja tiimityö on asetettava luettelot mestari pari, yksi tai Samdee Phetyindeeacademy taistelemaan Rit Chitmuengnon sen jälkeen kun toinen tai Yodbuadang S. Sirilak Riangdate Sakwichian Singthongnoi Kerttikittiphan Chaila Sarawatphaemahathai taistella taistella Chanesuek Sakphompean taistelemaan Rachasak Sitsethathu , Sia Pharanchai taistella Numnoi Sitchemeaw ja ensimmäinen pari, yksi; eli satunnainen Pharanchai taistelemaan Phangtor Kaen Lakbun ja master pari tai Phitakchai Phitakphaphadang taistella taistella Yodphuthai Suranareeyim Onechainoi Singphlapaknoi ja Chamuakphet Sitdabwad.

 

Viime aikoina Ouan paljastaa mestari pari, yksi ja toinen että se pitäisi kiittää teitä Mit Nakorn tehdä lista Phetyindee Suek Chitmeungnon. Kuitenkin se ei pitäisi olla hätää Muay Thai fanit taistelua ilman rahaa ja pettymys. Sen vuoksi olisi Kiitos Mit Nakorn tuoda pari niistä Phetyindee taistelevat Chitmuengnon; eli Sam Dee Phetyindee Akatemian taistella Rit Chitmuengnon ja Yodbuadang S. Sirilak taistella Riangdate Sakwichian. Tämän seurauksena Muay Thai fanit voi piristää suosikki.

Leave a Reply