On “Sakphet ja Morakot” taistella tätä peliä.

Sia Tung Phetphiya on kutsunut Muay Thai fanit taistella Sakphet taistelija Muai Thai ja Morakot Khomsaimai yksi Suek Phetphiya lähetetään 15 syyskuuta 2015 toinen pari. Sitten pitäisi uskoa, että tämä peli voi olla jännittävä ja Muay Thaifanit näyttää hyvän suorituskyvyn tässä pelissä.

 

Sillä Suek Phetphiya lähetetään tähän 15 syyskuuta 2015 Lumphinin nyrkkeily stadionilla, sillä voi olla mestari pari, yksi nimeltä Sam A Phetyindeeacademy taistella Klasuek Phetchinda jälkeen toinen pari tai Sakphet Fightermuaithai taistelemaan Morakot Khomsaimai, Palangphon Phetyindeeacademy taistelemaan Rungnarai Rattanabundit yliopisto, Chaiyo Phetyindeeacademy Phetphangan, Sialek Nayokathasala Wittayalek Singphon Ro 5 taistella taistella , Chanachai Khanomtom 62 Yodsiam Singphomphrab, Chomthong Sakwichian Somraknoi Ph. Thawatchai, Praewprao Phetyindeeacademy Supernew Nonedangyim taistella taistella taistella.

 

Toinen pari, yksi on Sakphet taistelija Muai Thai taistelemaan Morakot Khomsaimai. Sitten Sia Tung on paljastanut, että hän haluaisi Muay Thai fanit todistaa hänen pari suorituskyvyn uudelleen torjumalla hauskasti.

 

Sia Tung paljastaa, että viimeinen ottelu Morakot tippuu liian nopeasti. Näin ollen on tämän 15 syyskuuta 2015 hän haluaisi Muay Thai fanit todistaa hänen pari suorituskykyä taistelemaan veikeys.

Leave a Reply