“Archanai” voi näyttää tuoreen muodossa voittaa “Onechai” tai hyvän kokenut.

Archanai Phetyindee Academy on hyväksynyt, että hänellä on vähemmän kokemusta kuin Onechai KertMu 9 taistelemaan Suek yksi Mit Chai ja Suek Phetwisate kuin iso ottelu lähetetään 9 syyskuuta 2015 Rachadamnern boxing Stadium. Kuitenkin hän on edelleen luottavainen hänen isompi muodosta ja hänen tuore voittaa hänen pari taistelevat veikeys ja vaikuttava Muay Thaifaneille varmasti.

 

Suek yksi Mit Chai ja Suek Phetwisate taistelemaan iso ottelu 9 syyskuuta 2015 Rachadamnern boxing Stadium promoottori Nit Nakorn on tehnyt kiinnostavia listoja Archanai PhetyindeeacademyOnechai Kertmu 9. Lisäksi Archanai on osoittanut, että tämä ottelu hän voi käytännössä itse osoittaa hyvän suorituskyvyn varmasti näyttäen hänen tuoreen muodossa ja isompia polven ylös hänen pari. Näin ollen se olisi kehotettava Muay Thai faneja katsomaan tätä peliä ilman pettymys.

 

Archanai sanoi, että se ei ole ongelma taistelussa 111 kiloa yhtä hänen isompi muoto paitsi hänen kokemuksensa. Sitten hän voisi voittaa Onechai varmasti, joten Muay Thai fanit voi piristää taistelemaan veikeys.

Leave a Reply