Se on arvostettu hyvässä kunnossa tukea, “Sing”.

“Kodea” tai Pharanchai Adithepworaphan on kiitti promoottori Chun Kertphet ja tiimityö Muay Thai fanit Phraranchai boxing Stadium. Kaikki siis mukaan menestys laulaa Pharanchai. Lisäksi aina nyrkkeilijät on hyvä taistella paljon asti on onnistunut tasoksi ennen tulevaisuudessa yhä enemmän taitoja.

 

Kodea paljastaa, että nyt Singphraranchai on osoittanut erinomainen muodossa lyömällä Choknamchai Sitchakung luomiseksi vaikuttava lomakkeen Muay Thai nyrkkeily fanit kaikkialla maassa. Sitten viime sunnuntaina Kodea tai Pharanchai Adithepworaphan tai hyvä moraali head nyrkkeily camp, joka tuottanut nyrkkeily leirille kiittämällä kaikille on paljastettu toimittajat. Samoin se on kiitos kaikille, jotka ovat osallistuminen Sing: n menestys ei ole väliä promoottori Chun Kertphet, esikunnat, kouluttajien Pharanchai nyrkkeily leirin ja kannustamassa joukkuetta. Viime aikoina laulaa voi ymmärtää vyön mestari, joten se pitäisi kiittää kaikkia ollakseen menettämättä kaikille, kun tämä makasi kolmannella kierroksella. Lopuksi se todistaa, että laulaa voi kehittää itseään jatkuvasti hyvä luckiness kuin erinomainen Thai nyrkkeilijä yrittää parhaansa.

Leave a Reply