“Yodphanomrung” saattaa näyttää hänen loistava suorituskyky, jos Auan ja tiimityö antaa paljon rahaa.

Ouan Muengnon ei välitä uusi nyrkkeilyohjelma, vaikka Yodphanomrung Chitmuengnon haastaa Mongkolchai Chepornsuphaphan erivahvuista tuubia torjumalla 136 kiloa. Hän suostuu Feel blue, jos Sia Chun saattaa säätää tämä pari paino torjua 134-135 kiloa, niin Chitmuengnon tiimityö voi antaa 1 miljoonaa bahtia tähän pari, yksi taistelemaan tämän painon varmasti.

 

Suek Kertphet ja Suek Khwak P.K. miljoonaa bahtia Sia Chun Kertphet kannattajat voi tukea tämän mestari pari, yksi tämän nyrkkeily ympyrän koska hyvä ohjelma lähetetään tämän viikon tiistaina 30 päivänä kesäkuuta 2015 Lumphinin Ramintra boxing Stadium. Lisäksi se on supertähti pari, yksi; eli Yodwicha Kermmuaithaiyim koulutetaan Kerm Sitsongpheenong saada 1 miljoonaa bahtia torjumalla Sansatan P.K. Sanchai Muai Thai Yim 139 /143 kiloa varmasti. Näin ollen se olisi piristää onko Sansatan voi voittaa hänen pari vai ei.

 

Lisäksi on toinen master pari, yksi; eli Kongsak P.K. Sanchai Muai Thai Yim tinkiä hänen painonsa Chuchareon Dabransarakham, Yodphanomrung Chitmuengnon Mongkolchai Phetsuphaphan, Phet A. Phimonsri Prakaiphet Nitisamui, Messey Pangkongphrab polvi Pheankon Leknakornsri Banlangngen Ph. Peannaphat Phetrung Sitsornong, Oungree S. Dechaphan Raktemroi Wisutchareonyon, Kaew Pharanchai Mangkornthong T. Morsri 600,000 bahtia ja Chatukham Phetrungriang Peemai Arawan taistella taistella taistella taistella taistella taistella.

 

Siksi tukea pari uutta nykyiselle Auan Muengnon osoitti että nyt Chun on säännellyt taistelussa 136 kiloa enemmän haittoja kuin Mongkolchai paljon, koska vähemmän vahvuuksia paino paino ja kokemuksia. Se olisi Anna Sia Chun Poista tämä ohjelma antaa hänen taistella 135 kiloa kuten ryhmätyötaitoja Chitmuengnon antaa 1 miljoonaa bahtia, jos tämä pari yksi taistelussa tämän painon.

Leave a Reply