On varmaa, että “Rit” voisi tulla top nyrkkeilijä tulevaisuudessa hyvä huomio.

Lietunent mies tai Sittisak Wisatekit on todella itsevarma, Rit S. Wasatekit tai Kambodžan nyrkkeilijä joukkueensa saattavat muuttua on ylin maamme varmasti. Lisäksi tämä boxer on ahkera, joka käytännössä itse, varsinkin Viimeisin ottelu, että hän voittaa star uuden tai Sanson Aerawan Suek Phetyindee viime tiistaina. Hän onkin todella varma, että pian Rit voi tulla kuuluisa tähti nyrkkeilijä tässä Muay Thai elämässä tietenkin.

 

Kun Rit Sorwor Satetakit voittaa Sanson Aerawan toinen pari, yksi Suek Phetyindee tämän viikon tiistaina 2 kesäkuuta 2015 viimeistään ottelun tulokset, nyt lietunent mies tai big boss nyrkkeily leirillä ilmeni, että hänen oppilaansa voi edetä tulee ylin Muay Thai life.

 

Lietunent mies kävi ilmi, tämä nyrkkeilijä on hänen hyvä huomio harjoitella itse niin lähiaikoina hän voi mennä eteenpäin on ylin varmasti kuin sama olevan erinomainen nyrkkeilijä. Lisäksi hän voi oppia kaiken nopeasti sekä tietää hänen tehtävänsä erinomaisesti, ja Viimeisin ottelussa hän voittaa Sanson. Siksi hän on varma, että tämä boxer voisi tulla olla ylin Muay Thai elämäämme, joten Muay Thai fanit pitäisi saalis silmät häntä hyvin myös.

Leave a Reply