“San” voisi tuoda vyön mestari palaa Thungsong.

Kodea ei halua kertoa paljon asioita, koska jos Muay Thai fanit haluaisivat saada paljon rahaa, ne olisi kiinnostunut San Pharanchai voittaa erinomainen yksi kaupungissa 2 vuotta tai Phanphayak Chitmuengnon. Lisäksi San Pharanchai pitäisi ymmärtää vyön mestari se tuo Thungsong liian.

 

Tällä hetkellä on aika Muay Thai fanit piristää 5 kesäkuuta 2015 perjantain Phanphayak Chitmuengnon tai 2 vuotta kiitettävä todistaa hänen suorituskyky San Pharanchai ahne vyön mestari 126 kiloa Lumphinin nyrkkeilystadionilta. Näin ollen valmiudestaan tällä kertaa osoittaa, että molemmat ovat valmis taistelemaan ongelmitta tulla voittaja.

 

Lisäksi valmiudestaan San Pharanchai Thungsong nyt hän on tullut Bangkok jo viime tiistaista lähtien hoidettu Kodea tai Pharanchai Adithepworaphan johtama erinomaisella tavalla. Lisäksi San Pharanchai osoitti tämä tunne, että hän on ollut iloinen paljon liittyä Master pari yksi iso ottelu Lumphinin nyrkkeilystadionilta. Samoin pitkin kuukausi ja puoli hän on kouluttanut itsensä lisäksi myös valvoa kulutukseensa taistelussa 126 kiloa. Nyt hän on varma, 1 miljoonaa prosenttia voittaa Phanphayak, vaikka hänen nimensä on huonompi kuin tämä pari, yksi.

Leave a Reply