Se ei ehkä sama kun Rungnarai on työskennellyt kovasti itse harjoittelemaan.

Pitänyt Rattanabundit Narai yliopisto on kehui voittaa Thanadate Th. Pran 49 taistelevat tukevat pari, yksi Suek yksi kuningas Thong tämän torstai 11st kesäkuuta 2015 Rachadamnern boxing Stadium. Kuitenkin, vaikka hän menettänyt ennen 2 ottelut ennen pelin hänelle, tämä ottelu ehkä ole saman tuloksen varmasti.

 

Toinen mielenkiintoinen pari, yksi on Thanadate Th. Pran 49 taistelleen Rungnarai Rattanabundit yliopisto Suek yksi kuningas Thong tukevat jokin iso ottelu lähetetään 11st kesäkuuta 2015 Rachadamnern boxing Stadium. Lisäksi Rungnarai paljastaa, että tämä ottelu hän on valmistanut itsensä täydellisesti vaikka olen menettänyt 2 ennen ottelua 2 kertaa. Toisaalta tällä hetkellä hän on itsevarma, janoaa kostoa hänen pari tämän ottelun varmasti torjumalla hauskasti ja näyttävästi osoittaa Muay Thaifaneille kursseja. Näin ollen Muay Thai fanit, joka on nähnyt hänet menettää ennen 2 pelejä, sillä taistelevat Thanadate voi piristää häntä voittamaan Thanadate tässä ottelussa ehdottomasti myös.

 

Rungnarai sanoi, että hän on valmistanut itsensä täydellisesti, joten tässä ottelussa hän on hänen hyvä huomio kostaa hänen pari. Lisäksi hän on hänen parempi muodossa voittaa useita niistä. Sitten tällä hetkellä hän on varma, että hän voisi voittaa hänen pari varmasti. Siksi Muay Thai fanit, joka on nähnyt hänet menettää ennen 2 pelejä, sillä taistelevat Thanadate voi piristää häntä voittamaan Thanadate tässä ottelussa ehdottomasti myös.

Leave a Reply