“Kingthong” on hänen pari taistella; Thaimaa Muay Thai-fanit voivat nauttia ottelun.

Kingthong Luakphrabat on vahvistanut, että se on sama pariskunta, yksi SuekOneKingThong maanantaina 25 toukokuu 2015 taistelemaan kenenkään poistamaan tämän ottelun. Lisäksi on master pari boxer tai Phetsongkhom Sitnayokweerasak Klasuek Phetchinda 125-126 puntaa jälkeen toinen tai Khundaew Phayakkhamphan taistelemaan Phetsongmeung P.K. Kerttawan 119 kiloa taistella. Näin ollen se olisi kehotettava Muay Thai fanit Thaimaassa lähettää rohkaisua niille tässä ottelussa myös.

 

Tällä hetkellä ovat täynnä pari niistä riippumatta master pari niistä, toinen niistä ja tukevat niitä. Kuitenkin nyt se on sama pari nyrkkeilijät, joten se pitäisi antaa Muay Thai fanit Thaimaassa lähettää rohkaisua niille rahaa joka pari syytä.

 

Lisäksi on olemassa useita pari. eli Phetsongkhom Sitnayokweerasak taistelemaan Klasuek Phetchinda 125-126 kiloa jälkeen toinen tai Khundaew Phayapkhamphan taistelemaan Phetrongmeung P.K. Kerttawan 119 kiloa sekä pari Sandate Muengnongbua taistelemaan Sanchanchai Raiouinatenakhorn 114 kiloa, Kito W. Wanchai tai Japanin yksi taistella Kangkaewdang Huarongnamkhang 113 punnissa , Phetnakorn Th. Thurakityon taistelemaan ja Sitchekarn 106 naulaa ja ensimmäinen tai Pangpound S. Warittha Phothong Luakmu 4 112 pounds kun tuo master pari tai Namphon Luakmu 4 Phadetkarn W. Sukharom 126 ja viimeinen tai Kongsuriya Sitnathee Phetroinam Luakmuengphet 116 kiloa taistella taistella taistella.

Leave a Reply