“Kaewphayak” on riitauttanut taistelemaan “Phomphet”.

Ouan Muengnon readied lähettää Kaewphayak Chitmuengnon taistelemaan mestari kanava 7 tai Phomphet Singbansrang, koska nyt tällä hetkellä tässä pari yksi tai sopivin on Phomphet. Muay Thai fanit Thaimaassa on kuitenkin katsonut, että tämä on sopivimmalta, joten hän on valmis koordinoimaan Chun Kertphet Poista que häntä taistelemaan, koska ne ovat pieniä, kuuma ja erinomainen pari nyrkkeilijä.

 

Kuitenkin Kaewphayak on voittanut viimeisimmät ottelun Nengen Suek lappu Muengnon viime 20 toukokuu 2015. Näin ollen se on tehnyt hyvää mainetta ja suosio Kaewphayak Chitmuengnon erinomaisella tavalla Muay Thai fanit Thaimaassa. Myöhemmin sen pitäisi noudattaa tietää, että seuraava pari jonka peli. Kun toimittajat Muai Siam on paljastettu Ouan Muengnon siitä pari yksi seuraava ottelu, näyttää siltä, että sopivin olisi Phomphet Singbansrang tuoreen muodossa ja samanlainen muoto. Näin ollen he eivät voi taistella muiden varmasti.

 

Siksi Ouan paljasti, että sopivin Kaewphayak olisi Phomphet Singbansrang, joka vain olla mestari kanava 7. Samoin toisilla pitäisi taistella Kaewphayak ja tällä hetkellä Phomphet on paras. Sitten on Muay Thai fanit Thaimaassa mielipiteen, ja sen jälkeen hän voi koordinoida Chun Kertphet antaa heidän taistella keskenään olla kannustamassa äänekkäästi koska he ovat niitä, erinomainen, pieni ja kuuma.

Leave a Reply