On olemassa useita palkintoja edistää pari, yksi Toyota taistelemaan hauskasti.

Sia veneen tai Nattadate Wachirarattanawong on todella varma, että Toyota Boxing ympärille voi olla Kwankhao ja Rattanabundit edessä Yodthuanthong Phetyindee Akatemian taistelemaan veikeys suosimalla Muay Thai fanit paljon taistelua. Lisäksi on saada hyvän palkinnon jokaisen loppuottelun saattaa osoittautua hänen suorituskyky erinomainen tapa.

 

Varten Suek Muai Dee Witheethai lähetetään sunnuntaina 3 Toukokuu 2015 Rangsit kansainvälisen Muay Thaistadionilta tämä ohjelma voi lähettää uudelleen. Lisäksi sunnuntaina olisi loppuottelun ensimmäinen Toyoya miljonääri välillä Khwankhao Rattanabundit yliopiston Yodthuanthong Phetyindee edessä. Voittaja voisi saada 500,000 bahtia sen jälkeen kun toinen saada 300,000 bahtia ja tapahtumat Sia veneen tai Nattadate Wachirarattanawong on paljastanut, että pari nyrkkeilijä voi taistella syytä rahaa erinomaisella tavalla.

 

Sia veneen sanoi pari nyrkkeilijä lopulliseksi Khwankhao ja Yodthuanthong taistelevat veikeys jotta puolesta Muay Thai fanit varmasti suuria rahasummia lähes yhteensä 1 miljoonaa bahtia. Sitten molemmat voi taistella hauskasti, joten Muay Thai fanit pitäisi jättää tämän ohjelman Suek Muai Dee Witheethai jostain syystä.

Leave a Reply