Aina kohta “Phetwasorn” voittaa “Sakphet” hänen upea avulla.

Kingthong Luakphrabat on varoittanut Tor olla ajattelematta, että Phetwasorn s. Ounnut olisi hänen paremmin muodossa kuin Sakphet hänen parempi nimi kuin Sakphet. Se pitäisi antaa Muay Thai faneja katsomaan Sakphet muodossa, kun hän on pudottanut hänen pari nyrkkeilijät 5 otteluissa jatkuvasti. Sitten on Suek yksi kuningas Thong lähetetään 4 Toukokuu 2015 hän voisi taistella master pari nyrkkeilijä. Siksi jokainen ajattelee että Phetwasorn voisi taistella paremmin kuin Sakphet, ne piristää tälle laidalle koska Dendanai Aekwit tai Sakphet ylimmän voisin haastaa heidän tietävän vastauksen hänen puolella.

 

Master pari nyrkkeilijä Suek yksi kuningas Thong lähetetään 4 Toukokuu 2015 Rachadamnern Muay Thai Stadium, promoottori Kingthong Luakprabat voi tehdä Phetwasorn s. Ounnut taistelemaan luettelon kanssa Sakphet Kerttiphattaraphan 114-116 kiloa tinkiminen 2 kiloa. Sitä paitsi, vaikka nyt Phetwasorn on vielä enemmän hyötyä, parempi muoto ja parempi nimi kuin hänen pari boxer, järjestäjä kuin Muay Thai faneja katsomaan lomakkeen Sakphet jälkeen hän on pudottanut hänen pari nyrkkeilijä 5 vastaa jatkuvasti. Tämän seurauksena kaikille, jotka katsovat että Phetwasorn ehkä paremman suorituskyvyn kuin Sakphet pitäisi tarkastella erinomainen suorituskyky Sakphet hyvä tukea Dendanai Aekwit tai vanhempi hänestä myös.

 

Kuningas Thong paljasti, että vaikka parempi nimi Phetwasorn, se olisi parhaiten huomioon Muay Thai fanit ei tarkastella lomaketta Sakphet olevan huonompi kuin Phetwasorn, kun hän on pudottanut hänen pari nyrkkeilijät 5 otteluissa jatkuvasti. Lisäksi tarkastelevalle henkilölle tällä tavoin ottaa yhteyttä Dendanai Aekwit tai senior Sakphet että luottavainen hänen muodossa. Lisäksi pari nyrkkeilijä on hänen mahdollisuus eikä taistella täysimääräisesti kierrosta kukin tippuu.

Leave a Reply