Muuttaa taistelevat “Orono” “Phanphayak”

Sommai Sakulmateta on tehnyt päätöksen lopettaa taistelevat Orono Y. Yong 101 Suek S. Sommai ohjelma ja Suek yksi Kong Thun tämän 6 toukokuu 2015 taistella Phanphayak Sitchatik 127 kiloa Suek S. Sommai Tämä 7 Toukokuu 2015 Rachadamnern Muay Thai iso ottelu stadium. Lisäksi se on varma, että taistelut 127 kiloa voi kannattaa, sillä Muay Thai fanit sijoittaa rahaa varmasti sekä taistelevat veikeys tietenkin.

 

Sommai Sakulmateta tai Palangmai ryhmän johtava voi taistella 2 Iso otteluissa tästä 6 toukokuu 2015 ja 7 Toukokuu 2015 Rachadamnern Muay Thaistadionilta. Viime aikoina Phetlamsin ei ole valmis taistelemaan, joten hän on quitted ottelun taistelevat Orono Y. Yong 101 Suek S. Sommai ja Suek yksi Kong Thun 6 toukokuu 2015 jota Jussi Nayoksanya taistella Phanphayak Sitchatick 127 kiloa Suek S. Sommai iso ottelu 7 Toukokuu 2015 sen sijaan tue. Lisäksi hän on todella varma taistelemaan 127 kiloa, että olisi syytä sillä Muay Thai fanit sijoittaa rahaa varmasti tavoittelu hauskasti varmasti. Lisäksi Jussi voi taistella Samingdate Datefaifah myös.

Leave a Reply