Veneessä on lähettää “Sam-A” kannustetaan olemaan jatkaa taistelua.

Veneen tai Nattadate Wachirarattanawong on lähetetty viestit lähettää kannustusta Sam-A 5 tähden kana deaw yim. Sitten hän ei pitäisi tuntea epätoivoinen jälkeen että tippuu Phanphayak Chitmuengnon ensimmäisellä kierroksella päivänä viime 29 huhtikuuta 2015 on Rachadamnern Muay Thaistadionilta. Niinpä elämämme voi olla ylös ja alas tasolle, niin Phetyindee on valmis tukemaan häntä täysin.

 

Siksi nyt vene on asunut Sam A useita vuosia ja Sam-A on yksi eniten ylpeä nyrkkeilijä tehdä hänen nyrkkeily leiriin olla tunnettu. Sitä paitsi Sam on hänen kanssaan sekä Rachaburilek ja Sam D koska hän on alkanut setup hänen nyrkkeily leiriin. Lisäksi Sam-A boxer lisätä hänen mukavuudet kuten hyvä esimerkki Junior niistä tässä nyrkkeily leirin ilman hänen valittaa taistelemaan joka paino ja hänen hyvä lupaava.

 

Nykyään se on yksi päivä, että jokainen tuntee pettynyt, sillä se on huonompi kausia, kun Sam-A on pudottanut pari Boxer uudelleen. Sen jälkeen kaikki on tullut sisällä Katso hänen oire sairaalan huone ja Sam-A voi sanoa mitään hänen suunsa kanssa hänen vain pään vapina ja hänen itkuaan. Kuitenkin hänen taistella hän näkee hyvä huomio hänen harjoitella koska Sam-A toivoo voittaja tämä peli ja tämä peli on hyvä eli hänelle paljon kuin kaikki nyrkkeilijät todistaa hänen suorituskykyä yksi. Päinvastoin kaikki ei ole kuin toivonsa koska sen pitäisi hyväksyä totuus, että Phanphayak on myös yksi varsinaista nyrkkeilijät hyvien tapojen ja erinomainen esitys taistella. Vene Haluan kuitenkin siunata Sam-A säilyttämään asemansa taistelevat niin kauan todella ihailemassa tätä nyrkkeilijä paljon.

 

Sen vuoksi tosiasia elämän, että jokainen voi olla ylös ja alas tasolla elämän, että emme voi odottaa liikaa. Sitten tänään sen pitäisi hyväksyä, että niitä hyviä on hyväksytty, mutta se vasemmat reunat vain worriedness Sam-A vain. Lisäksi lukuun ottamatta hänen loukkaantunut Muay Thaistadionilta tämän haavan edelleen rikkoa hänen sydämensä niin kauan. Kuitenkin, itse hän ei pitäisi tuntea epätoivoinen koska hän uskoo, että nyt on olemassa useita Muay Thai fanit ja lähettää kannustusta hänelle. Tämän seurauksena meidän pitäisi kulkea pahaa unta yhdessä ja se on varmasti että nyt kaikki ikkunalaudan haluaisi katsella Sam-A taistelemaan seuraavassa ottelussa varmasti. Lopuksi vene voi jättää Sam-A olla yksin ja hän haluaisi nähdä Sam-A braveness myös.

Leave a Reply