Neuvoa Muay Thai faneja olemaan puolella “Kaukata” liikaa.

Sia Khwag P.K. on varoittanut joka nyrkkeilijä hyvä toivon, että sitä ei pitäisi pitää itsestään selvänä ja Sansatan, että hän voi menettää peli, vain siksi, että tämä ottelu taistelemaan 140 kiloa sopii Sansatan paino paljon. Lisäksi viime aikoina Sansatan on pitänyt itse taistella hänen kanssaan pitkään kertaa, joten Muay Thai fanit jotka on piristi ylös Sansatan, kun hän on menettänyt pelin kaukata voi tulla saada kustannukset etuja tässä ottelussa varmasti.

 

Sia Khwag P.K. tai iso pää P.K. Sanchai Muai Thai Yim nyrkkeily leirillä on paljastanut hänen mielessään että nyt Somchit Wankaew ja yhteistyöllä on saatu Sansatan taistelemaan kaukata taas kuin toinen pari boxer Suek Chit Mueng ei koska aikamoinen ottelun 29 päivänä huhtikuuta 2015 Rachadamnern boxing Stadium. Samoin he ovat taistelleet keskenään kahdesti kertaa 2012 ja 2013 Suek Praianan Lumphinin boxing Stadium. Lisäksi viime aikoina he ovat taistelleet keskenään Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi nyrkkeily stadionilla, ja tämä 2013 kaukata voi lyödä Sansatan koska tässä ottelussa on erilainen kuin viime ottelun varmasti. Näin ollen on syytä varoittaa Muay Thai faneja hyvä toivottavasti ei itsestään ja Sansatan vain siksi, että taistelut 140 kiloa on hyvä laihtuminen häntä ja nyt Pirkko on pitänyt itse kouluttaa itse kanssaan pitkään kertaa. Tämän seurauksena Muay Thai faneja, jotka on piristi Sansatan kun hän on menettänyt pelin kaukata voi tulla saada kustannukset etuja tämä ottelu ehdottomasti.

 

Sia Kwag P.K. sanoi, että äskettäin hän ei ole tiedossa ennen koska Sansatan ei ole hänen kanssaan. Kuitenkin tällä hetkellä hän on harjoittanut häntä. joten se voi olla varma, että Sansatan ei ehkä tee Muay Thai fanit pettymään varmasti saada kustannukset ja edut hänen parempi harjoitella kuin aiemmin vastaa.

Leave a Reply