MIT suositeltavaa silmät kiinni nyrkkeilijät 2 Sorchor Uaipornsri nyrkkeily leirillä.

Promoottori Mit Nakorn on neuvonut Muay Thai fanit Thaimaassa kiinni silmät Yodsiam ja Singsiam Sorchor Uaipornsri tai 2 uutta tähteä nyrkkeilijät, jotka ovat tulleet taistelemaan Bangkokissa menettämättä kaikille, erityisesti hänen viimeisin ottelu ymmärtää mestari samaan aikaan Suek Muai Dee Witheethai sunnuntaina 15 maaliskuuta 2015 Rangsit boxing Stadium. Molemmat sitten tulee varmasti tunnettu nyrkkeilijät.

 

Lisäksi kun Yodsiam Sorchor Uaipornsri on osoittanut suuri muodossa voittaa Pisteet Khemphet W. Praianan sekä Singsiam Sorchor Uaipornsri lyödä Sangrob Ch. Wasan neljännen kierroksen Suek Muai Dee Witheethai sunnuntaina 15 maaliskuuta 2015 Rangsit boxing Stadium. Lisäksi promoottori Mit Nakorn on paljastanut, että hän haluaisi Muay Thai fanit Thaimaassa silmät kiinni 2 nyrkkeilijät tulevaisuudessa suuri nyrkkeily parit. Lisäksi muotonsa ja suorituskyky ovat erinomaiset sama kuin sama versio nyrkkeilijät. Sitten sen pitäisi lisätä niiden vahvuus, mutta henkilökohtaisesti molemmat harjoitellut erinomainen tapa olla tunnettu nyrkkeilijät tulevaisuudessa varmasti.

 

MIT Nakorn sanoi, että hän haluaisi Muay Thai fanit Thaimaassa muodossa Yodsiam ja Singsiam Sorchor Uaipornsri ja hyvässä kunnossa sekä lisätä hänen voimansa paljon enemmän silmät kiinni. Lisäksi hän on varmasti hänestä voisi tulla varmasti tunnettu pari nyrkkeilijä.

Leave a Reply