Sia Bu on ilmoittanut, että suuri laulu on vaatinut tätä painoa noin itse.

Sia Bu Muengphet ansiosta nyrkkeily leirillä pään ja T. Laksong nyrkkeily leirillä selvittämään ongelman noin paino kannattaja tai suuri laulu tai Thongchai Rattanasuban jotta tämä boxer luettelo tiimityö. Lisäksi se kuuluu myös suuri laulu hoitamaan tästä aiheesta.

 

Sia Bu Muengphet tai Suek Phetsuphaphan Lumphinin nyrkkeilystadion on paljastanut Muai Siam toimittajille jälkeen hän on tuonut Kingsanglek T. Laksong voittaa Chatukham Phetrungriang 102/104 kiloa kuin master pari boxer Suek Phetsuphaphan tämä 24 maaliskuuta 2015 Lumphinin Ramintra promoottori. Kuitenkin koko ajan hän tietää, että on ongelma pään nyrkkeily Camp T. Laksong noin paino ottelussa. Sitten hän kuin pään nyrkkeily leirillä ja tiimityö T. Laksong nyrkkeily leirillä selvittää ongelman. Siksi se riippuu iso kappale tai Thongchai Rattanasubun tehdä lista nyrkkeilijä ja hänen vastuullaan.

 

Sia Bu totesi, että aiemmin hän toivoisi Chatukham taistelemaan seuraavassa ottelussa keskeyttämättä suuri laulu tehtävässä; Kun Kingsanglek on voittanut pari boxer, Iso kappale kertoi häntä tuomaan Kingssanglek taistella tätä peliä 102/104 kiloa. Toisaalta nyt hän on valittanut hänelle tämän painon kanssa hänen ymmärtämättä. Seurauksena yhteistyöllä olisi selkeä Thongchai ongelma itse koska niistä tiedottamista.

Leave a Reply