Lisää “Chomphichit” on harjoitellut itse, vahvempi hänen ruumiinsa kunnossa on nähty.

Seuraava peli se on lykännyt taistelemaan kuukauden, joten se teki Chomphichit Sitsavebuntham on hänen enää kertaa harjoitella itse. Sitten Sia Mor on vahvistanut kouluttaja harjoitellaan nyrkkeilijä erinomaisesti tarttua höyhen paino Rachadamnern boxing Stadium Songkhom Nayoksanya mestari. Lisäksi Chef Katalek saattaa tulla piristää häntä varmasti sekä senior niistä tukea häntä myös.

 

Sitten viimeinen ottelu oli Chomphichit Sitsavebuntham voittaa Songkhom Nayoksanya innostuneena suosia Muay Thai fanit Thaimaassa ja tunne tyytyväinen. Näin ollen tässä pelissä he ovat vaatineet katselemasta taistella keskenään. Myöhemmin Palangmai ryhmä on lähettänyt heidät taisteluun Superfight Suek yksi Thong Chai ja Suek S. Sommai monipuolista ohjelmaa tämän maanantaina 30 maaliskuussa 2015 Rachadamnern boxing Stadium. Lisäksi tämä peli on vyön maailmanmestari höyhen paino 126 kiloa Rachadamnern nyrkkeily stadionilla Songkhom voidaan sijoittaa rahaa lisätä jännitystä.

 

Viime yönä, Sia Mor tai Chuchareon Raweearamwong tai pään nyrkkeily leirillä on paljastanut toimittajille Muai Siam, että ensimmäinen pari nyrkkeilijä tämän ohjelman, joka voi taistella 1800 maaliskuussa 2015 lykätä Sia Mai Bangkapi liittymään Suek miljonääri suuri laulu tai Thongchai Rattanasuban tämän 30 maaliskuussa 2015 jotta huvija huolellisuutta ohjelma sekä suosimalla Muay Thai fanit Thaimaassa ennen ottelun jälleen.

 

Nyt Sia Mor kertoi, että tällä hetkellä Chomphichit on harjoitellut itsensä 20 päivän ajan pysähtymättä, koska hänen on kiinnitettävä huomiota aiheesta enemmän kuin aiemmin. Lisäksi tässä ottelussa hänellä olisi hänen parempi ruumiinsa kunnossa tarttua vyön mestari palaa hänen pari nyrkkeilijä on tuettava paljon rahaa.

Leave a Reply